Nieuws & evenementen

11 Oktober 2014
Merkwaardig
De vereniging Merkwaardig brengt liefhebbers van merklappen met elkaar in contact met als doel ideeŽn en informatie te delen over het borduren, ontwerpen, verzamelen en bestuderen van merklappen en gelijksoortige borduurwerken. Tijdens de jaarlijkse activiteitendag worden diverse workshops en lezingen gegeven over verschillende borduurtechnieken. Boekhandel van de Moosdijk is aanwezig met vele boeken over diverse onderwerpen en technieken.
De Schakel, Oranjelaan 10
3862 CX Nijkerk
1 november 2014
Landelijke Weefdag Weefnetwerk
Een hele dag speciaal gewijd aan alles over weven en weeftechnieken; door en voor amateurs en professionals. Wij zullen al onze boeken over weven hiermee naartoe nemen en ook nog wat boeken over andere handwerktechnieken en textiel. Het thema is dit jaar Wonen.
Veluwehal, Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld
14 november 2014
Regiodag Quiltersgilde
DŤ ontmoetingsdag voor quilters uit regio Limburg. Uitgangspunt is het stimuleren van patchwork en quilten, waarbij de bezoekers geÔnspireerd worden door demonstraties, lezingen en daadwerkelijke kennismaking met andere technieken. Daarnaast is er altijd een "show & tell". Boekhandel van de Moosdijk zal aanwezig zijn met vele boeken over patchwork en quilten.
Cultureel centrum 'De Spil', Suikerdoossingel 55
6051 HN Maasbracht
13 & 14 mei 2015
Textiel Festival
Een vierdaags textielfestival, waar Boekhandel van de Moosdijk de eerste twee dagen aanwezig zal zijn met een prachtige collectie boeken. Het thema is Ambacht en Experiment, en u kunt terecht voor workshops, exposities, een wedstrijd, demonstraties en veel meer.
Pieterskerk,
Leiden