Nieuws & evenementen

1 november 2014
Landelijke Weefdag Weefnetwerk
Een hele dag speciaal gewijd aan alles over weven en weeftechnieken; door en voor amateurs en professionals. Wij zullen al onze boeken over weven hiermee naartoe nemen en ook nog wat boeken over andere handwerktechnieken en textiel. Het thema is dit jaar Wonen.
Veluwehal, Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld
14 november 2014
Regiodag Quiltersgilde
Dč ontmoetingsdag voor quilters uit regio Limburg. Uitgangspunt is het stimuleren van patchwork en quilten, waarbij de bezoekers geďnspireerd worden door demonstraties, lezingen en daadwerkelijke kennismaking met andere technieken. Daarnaast is er altijd een "show & tell". Boekhandel van de Moosdijk zal aanwezig zijn met vele boeken over patchwork en quilten.
Cultureel centrum 'De Spil', Suikerdoossingel 55
6051 HN Maasbracht
22 November
Technische Modevakdag
Een dag vol mode: neem deel aan een van de workshops, bekijk de modeshows en laat u inspireren door alles wat deze dag te bieden heeft. Boekhandel van de Moosdijk is aanwezig met een mooie collectie boeken over mode, patroontekenen, naaien, kleding aanpassen en meer.
Aristo Zalencentrum, Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht (Lunetten)
13 & 14 mei 2015
Textiel Festival
Een vierdaags textielfestival, waar Boekhandel van de Moosdijk de eerste twee dagen aanwezig zal zijn met een prachtige collectie boeken. Het thema is Ambacht en Experiment, en u kunt terecht voor workshops, exposities, een wedstrijd, demonstraties en veel meer.
Pieterskerk,
Leiden