Nieuws & evenementen

18 en 19 april 2015
Quiltexpositie Veldhovense Rainbow Quilters
De vierde lustrum-tentoonstelling van de Veldhovense Rainbow Quilters. Boekhandel van de Moosdijk is aanwezig met boeken over patchwork en quilten.
D'n Bond, Rapportstraat 29
5504 BN Veldhoven
2 Mei 2015
Bruisende zaterdag
Op zaterdag 2 mei is er weer een bruisende zaterdag in het centrum van Nuenen. Vanaf 11 uur hebben wij de leden van Hoi Huis Klokkenclub uit Son op bezoek. Ze gaan ter plaatse reparaties verrichten aan door hen meegebrachte uurwerken en geven eventueel advies. Buiten is een plekje gereserveerd voor Ineke Hoekstra, die daar haar eigengemaakte sieraden zal verkopen. U bent van harte welkom!
Boekhandel van de Moosdijk,
7 mei 2015
Lezing Jaap Robben
Op donderdag 7 mei komt Jaap Robben naar onze boekhandel. Met zijn boek Birk won hij de Boekhandelsprijs. Tussen 20 en 22 uur zal hij het publiek vermaken met een lezing en zal hij ingaan op vragen van zijn gasten. Kaartjes à 5 euro kunt u bij ons reserveren. En koopt u op deze avond het boek Birk bij ons, dan krijgt u een Moosdijk-boekenbon t.w.v. 5 euro cadeau!
Boekhandel van de Moosdijk, Parkhof 5
5671 EX Nuenen
13 & 14 mei 2015
Textiel Festival
Een vierdaags textielfestival, waar Boekhandel van de Moosdijk de eerste twee dagen aanwezig zal zijn met een prachtige collectie boeken. Het thema is Ambacht en Experiment, en u kunt terecht voor workshops, exposities, een wedstrijd, demonstraties en veel meer.
Pieterskerk,
Leiden
15 juli 2015
Weversmarkt
Op deze markt kunt u terecht voor allerlei producten die van textiel gemaakt zijn. Van fantasievol gebreide sokken tot prachtige shawls, die met meer dan 24 schachten geweven zijn. Natuurlijk is Boekhandel van de Moosdijk ook van de partij met een mooie collectie boeken.
Centrum Hoorn,
Hoorn
26 september 2015
Nationale Textiel- en Vezelmanifestatie
Het doel van de Nationale Textiel– en Vezelmanifestatie is het stimuleren van en informeren over het gebruik van alle mogelijke textiele materialen. Dit wordt bereikt door het 1 keer per 2 jaar organiseren van een 1 daagse manifestatie. Boekhandel van de Moosdijk zal tijdens dit evenement aanwezig zijn met een breed assortiment boeken over textiel, stoffen, batik, textieldecoratie, stoffen bedrukken, vilten, breien en vele andere handwerkentechnieken en textielbewerkingen. Zie ook www.ntvmdoesburg.nl
Grote Kerk, Kerkstaat 4
6981 CM Doesburg