Nieuws & evenementen

1 november 2014
Landelijke Weefdag Weefnetwerk
Een hele dag speciaal gewijd aan alles over weven en weeftechnieken; door en voor amateurs en professionals. Wij zullen al onze boeken over weven hiermee naartoe nemen en ook nog wat boeken over andere handwerktechnieken en textiel. Het thema is dit jaar Wonen.
Veluwehal, Nieuwe Markt 6
3771 CB Barneveld
14 november 2014
Regiodag Quiltersgilde
Dè ontmoetingsdag voor quilters uit regio Limburg. Uitgangspunt is het stimuleren van patchwork en quilten, waarbij de bezoekers geïnspireerd worden door demonstraties, lezingen en daadwerkelijke kennismaking met andere technieken. Daarnaast is er altijd een "show & tell". Boekhandel van de Moosdijk zal aanwezig zijn met vele boeken over patchwork en quilten.
Cultureel centrum 'De Spil', Suikerdoossingel 55
6051 HN Maasbracht
21 november
Ladiesnight
Op vrijdag 21 november van 19.00 tot 21.30 uur vindt de derde editie van onze LADIESNIGHT plaats. Er zijn allerlei leuke dingen georganiseerd rondom het thema handwerken en alles wat daarbij hoort. Samen met de dames van het Breicafé Nuenen en het Breipunt uit Stiphout ( o.a. wol en garens) maken we er een afwisselende, smaakvolle avond van en kunt u in een sfeervolle ambiance rustig uw inkopen voor de feestdagen doen. Maaike van Koert verzorgt een workshop rondom haar boek Puur Haken!. Heel graag tot ziens!
Boekhandel van de Moosdijk, Parkhof 5
5671 EX Nuenen
22 November
Technische Modevakdag
Een dag vol mode: neem deel aan een van de workshops, bekijk de modeshows en laat u inspireren door alles wat deze dag te bieden heeft. Boekhandel van de Moosdijk is aanwezig met een mooie collectie boeken over mode, patroontekenen, naaien, kleding aanpassen en meer.
Aristo Zalencentrum, Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht (Lunetten)
13 & 14 mei 2015
Textiel Festival
Een vierdaags textielfestival, waar Boekhandel van de Moosdijk de eerste twee dagen aanwezig zal zijn met een prachtige collectie boeken. Het thema is Ambacht en Experiment, en u kunt terecht voor workshops, exposities, een wedstrijd, demonstraties en veel meer.
Pieterskerk,
Leiden