Links

Jukebox Fanaat
'De Jukebox Fanaat' is een Nederlandstalig informatieblad voor liefhebbers en bezitters van oude jukeboxen. U treft hierin allerlei verhalen over jukeboxen, technische tips en andere zaken uit vervlogen tijden. Zo blijft u prima op de hoogte binnen het jukeboxwereldje.

Handwerken zonder grenzen
Handwerken zonder Grenzen is een magazine waarin u artikelen kunt lezen over handwerktechnieken waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen maar ook van heel ver komen. Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden.

Textiel Plus
Een wereld vol inspirerende interviews, recensies van boeken over textielkunst, overzichten met boeiende tentoonstellingen en boordenvol prachtig beeldmateriaal.

Nederlandstalige boeken
Ook al uw algemene Nederlandse boeken, e-books en tijdschriften besteld u eenvoudig bij Boekhandel van de Moosdijk, via onze andere website www.boekhandelvandemoosdijk.nl.

De Nederlandse Boekenbon
Bestel de Boekenbon nu eenvoudig online. Verstuur hem met een persoonlijke boodschap of wenskaart. Uiteraard is de Nederlandse Boekenbon ook bij Boekhandel van de Moosdijk in te leveren, ook op uw online bestellingen.

Vrienden van de kerstgroep
Landelijke vereniging die zich voornamelijk richt op verzamelaars van kerstgroepen, als ook verzamelaars van andersoortige collecties rond kerst, zoals bijv. literatuur, kerstgebruiken, liederen, postzegels, kaarten, e.d. zijn welkom.

Maak Eens Tijd
Een site voor klokkenliefhebbers, verzamelaars, bouwers, enzovoort van de Vierlingsbeekse klokkenclub "Maak eens tijd".

Smeltkroes
De vereniging "De Smeltkroes" biedt de mogelijkheid tot het beoefenen van de kunst van het edelsmeden te Eindhoven. Niet alleen sieraden, maar ook allerlei kleine voorwerpjes worden gemaakt uit zilver, koper, messing, roestvrij staal, alpaca, titanium, kunststof en andere materialen.

Prisma Pasbustes
Prisma Pasbustes produceert paspoppen voor professionals in de mode, een paspop op basis van duurzame materialen.

Schitterend Geplooid Textoonstelling
Ien Rappoldt reist al 15 jaar jaarlijks naar de Miao en Dong volken om daar de met borduurwerk en patchwork versierde textiel te bestuderen. Tijdens haar reizen heeft Ien Rappoldt vele schitterende voorbeelden meegebracht, van lapjes tot volledige kostuums. In deze expositie zal naast het Miao-patchwork speciaal aandacht zijn voor het tinborduurwerk en zijdevilt.

Hotafelier
Handgeweefd textiel en workshops weven.