Informatie

Onze leveringsvoorwaarden

Bestellen:
U kunt bij ons bestellen via de website, per e-mail, telefonisch, per post of in de winkel. Indien u per website bestelt, dient u het bestelformulier volledig in te vullen.

Antiquarische boeken:
Bent u op zoek naar een uitverkocht buitenlands boek? Misschien kunnen wij iets voor u doen. Als u de auteur, titel en eventueel ISBN doorgeeft, gaan wij proberen het voor u te vinden. Als dat lukt, krijgt u vrijblijvend een prijsopgave.

Prijzen:
Prijzen zijn in euro’s inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afgeprijsde boeken:
Boeken die zijn afgeprijsd, zijn minimaal veertig procent goedkoper dan de oorspronkelijke prijs. Het zijn antiquarische boeken, restvoorraden, ramsj-boeken en soms beschadigde exemplaren.

Betaalmogelijkheden:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dat kan via creditcard, iDEAL of per overschrijving. Banknummer 462362566, BIC ABNANL2A, IBAN: NL29ABNA0462362566 of ING 824773, BIC INGBNL2A, IBAN NL56INGB0000824773 t.n.v. Boekhandel van de Moosdijk te Nuenen. Als u ervoor kiest om uw boek(en) in onze winkel af te halen dan kunt u ter plaatse kiezen voor contant – pin – creditcard – boekenbon – tegoedbon en/of Irischeque.

Verzendkosten:
Binnen Nederland betaalt u € 2.95 verzendkosten voor één boek en vanaf twee boeken of meer € 5.95 per zending. Bij bestellingen boven de 100 euro berekenen wij geen porto. Naar het België wordt een standaardbedrag van € 12.50 berekend, ongeacht het aantal boeken. Voor overige landen worden de tarieven van de TNT Post aangehouden.

Levertijden:
De boeken op onze website zijn voor het grootste deel uit voorraad leverbaar en worden na betaling binnen drie werkdagen geleverd. Levertijd van Nederlandse, Engelse en Duitse boeken die niet aanwezig zijn bedraagt ongeveer een week. Vanuit andere landen kan dit langer duren. 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Annuleringen en retourzendingen:
In overleg met de boekhandel, binnen twee weken.